lauantai 28. helmikuuta 2009

Microsoft Online -palvelut ovat Microsoftin uusi avaus tässä Cloud Computing liiketoiminnassa

Micrsoftin ja myös meidän mielestä Software + Services on seuraava looginen vaihe tietojenkäsittelyn evoluutiossa. Käytännössä se tarkoittaa uutta lähestymistapaa, jossa paikallisten ohjelmistojen parhaat puolet yhdistetään internetpohjaisten palveluiden parhaisiin puoliin. Näin kuluttajille, kehittäjille ja yrityksille voidaan toimittaa entistä houkuttelevampia ja asiakaslähtöisempiä ratkaisuja.

Microsoft Online -palvelut
Microsoft julkaisee maaliskuussa 2009 Business Productivity Online Services (BPOS) -palvelumallin, joka tarjoaa Microsoftin ylläpitämiä yritystason sovelluksia palveluina.

Meillä on siis pian mahdollisuus tarjota asiakkaillemme Exchange-sähköposti-, Sharepoint-, Office Communications Server- sekä Live Meeting- palveluita niin, että ne ovat Microsoftin tuottamia ja käytettävissä internetin kautta. Tämä täysin uusi toimintamalli antaa asiakkaalle erinomaisen vaihtoehdon päästä mukaan käyttämään Microsoft tuoteperhettä ilman mitään investointeja infrastruktuuriin.

Business Productivity Online Suite tarjoaa loppukäyttäjälle sujuvaa viestintää, selkeätä hallinnointia, yritystason tietoturvaa ja Microsoftin takaamaa 99,9 %:n tavoitettavuutta. Kysy lisää meiltä www.thecloudonline.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti